side-area-logo

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑΥΡΟΥ 21/07/2016

Σας καλούμε σε συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του π. Δήμου Ταύρου στις  21 Ιουλίου  2016   ημέρα Πέμπτη  και ώρα  6.30 μ.μ  σύμφωνα με το άρθρο 88  του Ν. 3852 / 2010, για την συζήτηση των  παρακάτω θεμάτων.

  1. Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων, με βασική προϋπόθεση να τηρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις της σχετικής Υγειονομικής διάταξης και η μέγιστη ηχοστάθμη μέσα στο κατάστημα να μην υπερβαίνει τα 80dB (Α), κατά τις ώρες λειτουργίας της μουσικής και των μουσικών οργάνων με κλειστές πόρτες και παράθυρα, για τρία (3) έτη, στο κατάστημα «ΤΑΒΕΡΝΑ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ», της κ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, που βρίσκεται επί της οδού Μακεδονίας αρ. 50, στον Ταύρο.
  2. Μετατόπιση αναπηρικού περιπτέρου του Θ.Π Σαντοριναίου Γεωργίας, ευρισκομένου επί της οδού Λ. Ειρήνης 24 στην προτεινόμενη θέση επί του πεζοδρομίου της Λ. Ειρήνης αρ. 18 στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.
  3. Μετατόπιση αναπηρικού περιπτέρου της δικαιούχου κ. Μπραϊμη Σταμάτας ευρισκομένου επί του πεζοδρομίου της οδού Π. Τσαλδάρη 55 στη Δ.Κ Ταύρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, στη νέα προτεινόμενη θέση στη συμβολή των οδών Χάρμανλη και Πατρ. Γρηγορίου του Ε΄ ( δέκα περίπου μέτρα πιο μέσα από την υπάρχουσα θέση ) στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.
  4. Συζήτηση αιτήματος της  κ. ΔΟΥΖΕΝΗ ΜΑΡΙΣΕΛ σχετικά με τον ευπρεπισμό του χώρου με δικά της έξοδα στη συμβολή των οδών Αίαντος 36 & Λ. Ειρήνης όπου διατηρεί κατάστημα.